Резервирайте на тел: 0888 703355
Bubble Футбол

Bubble Футбол

Играта Бъбъл футбол прилича много на обикновенния футбол,но е много по-забавна и интересна.Играчите влизат в големи надуваеми топки,като краката остават свободни. Играта е подходяща,както за деца над шест години,така и за възрастни.Освен класическия Бъбъл футбол,където целта е да се отбележи гол,съществуват и много други варианти на тактически игри,като “Гладиатор”, “VIP”, “Последния оцелял”,”Capture the flags”.

Какво предлагаме:

* Детски Рожден Ден с Bubble Football
* Закрит отопляем Терен
* До метростанция
* Ресторант
* Страхотни цени
* Професионални аниматори

Видове Игри

“Гладиатор”- Участниците се разделят на два отбора и започва битка,в която целта е да се повали противника.Когато някой играч докосне земята с бъбъла си,той се счита за елиминиран и напуска игралното поле.Рунда приключва,когато всички играчи от един отбор са елиминирани.

“VIP”:Двата отбора избират по-един “VIP”-играч, и целта е да повалят противниковия “VIP”-играч,като междувременно защитават своя.

“Capture the base”:Играта се играе от пет човека.На терена има четири бази.Един играч има за цел да превземе всички бази,а другите четирима да му попречат.Играта приключва,ако играча успее да превземе всички бази,събори останалите играчи или бъде съборен.

“Последния оцелял”:В този вариант на игра няма отбори.Всички участници влизат в голям кръг и след сигнал битката започва.Играта печели последния играч успял да остане в кръга.

Информация и резервации: 0888703355 / 0893516272