Резервирайте на тел: 0888 703355

Рожден ден

Рожденият ден е много важен ден и неминуемо всяка година всеки се чуди къде и как да го отпразнува подобаващо. Клуб “Меле” ви дава възможност да бъдете оригинални и да подарите на себе си, както и на своите гости едно незабравимо изживяване, за което ще се говори дълго. Организираме пейнтбол партита не само за порасналите, но и детски рождени дни за деца над 6 години. Подарете на своето дете един незабравим и различен празник, на който ще се забавлява безопасно със своите приятели. Имаме възможност за безплатно ползване на барбекю.

ДЕЦАТА И ПЕЙНТБОЛЪТ

Какво е детството? Време, което е колкото реално, толкова и вълшебно, изпълнено с мечти, безгрижие и много, много игри. 

Чрез играта децата не само изразходват енергията, която при тях е в огромни количества, но и се учат да живеят. Няма по-добър учител от играта. Тя възпитава  различни умения, креативност и въображение, развива мисленето, намирането на решения и реализиране на потенциала на всяко играещо дете. Детето се учи да управлява емоциите си и да се справя с тях, гради отношения с околния свят, учи се как да го опознава и разбира. Развива качества като етичност и позитивизъм. Играта е най-добрата храна за мозъка и тялото. Тя превръща всяко дете в съзнателна личност. 

Пейнтбол –  играта, възпитаваща най-много качества у децата 

Знаейки значението на играта, хората са създали безкрайно много игри, които развиват различни умения у децата. Най-ценните измежду всички са тези игри, които развиват максимум качества и умения.  

Една от тях е пейнтболът за деца. Макар да не е създадена само и единствено за децата, а може би точно заради това, че е игра за всички възрасти,  пейнтболът е блестящ учител за подрастващото поколение. 

Пейнтболът съчетава в себе си достойнствата на всички видове игри за децата. Тя е пример за функционална игра, която развива практическите умения. Може да се нарече и конструктивна игра, защото детето решава стоящи пред него задачи и проблеми. Изпълнява функции на ролева игра, защото детето влиза в измислена роля, която подобрява комуникацията му с другите участници в играта. Това е игра с правила, която учи детето на сътрудничество и екипна работа, на логическо мислене, разбиране и спазване на правила, норми и съобразяване със зададени критерии, което е основно изискване в живота. 

Затова пейнтболът за деца е подходяща игра за всички деца и тийнейджъри  в училищна възраст. Няма нищо по-забавно от прекарване на свободните дни от ваканцията в компанията на приятелите от училище, с които да се поиграе пейнтбол. 

Безопасен ли е пейнтболът за децата? 

Когато става дума за пейнтбол за деца, безопасността е първостепенна грижа. Всички деца, участващи в играта, носят защитно облекло, което е задължително за всички. Най-шокиращо изглежда оръжието, с което се стреля. Става въпрос за специални газови пушки, наречени маркери, с които се изстрелват топчетата с боя по време на играта. Изстрелването става посредством струя въглероден двуокис под налягане. Пушките се проверяват предварително с радар, който мери скоростта, с която се движи топчето, изстреляно от цевта. Може да изглежда екстремно на пръв поглед, но е съвсем безопасно.  

Екипировката на детето включва маска, която пази главата, предпазна жилетка и гащеризон. Инструкторите в пейнтбол клуба запознават участниците с правилата и следят да се спазват стриктно всички изисквания за безопасност от децата. Това осигурява напълно безопасно участие на всяко дете в забавлението. 

Боята, която се разпръсква от топчето, когато някой играч е улучен, е на водна основа. Аналог са познатите водни боички от училище. Водните бои са съвсем безопасни и с тях е свикнало всяко дете. За децата, които се боят да не ги заболи, когато ги уцели топчето, е пояснението, че екипировката ги пази. Травми от играта са невъзможни, ако се спазват правилата на инструктора. При съприкосновение с топчето се усеща само лекият допир, подобен на този при щипване с пръст. 

Пейнтбол парти за детски рожден ден  

Кой е най-специалният ден в годината за всяко дете? Разбира се, рожденият ден. Това е вълнуващ ден, чакан с много нетърпение от малки и по-големи деца. Заради безбройните изненади, подаръци, партито за празника с торта и балони, в което рожденикът е център на вниманието. 

Как да се отбележи този ден така, че да остане незабравим, както за празнуващия, така и за неговите гости? Къде и как да организирате партито, за да се помни не само от детето, което празнува, но и от неговите приятели? 

Ако рожденикът е вече в училищна възраст, неговите близки могат да му подарят един уникален, неповторим празник , споменът за който ще го сгрява през цялата година – детско  пейнтбол парти за рожден ден.  

Звучи страхотно и наистина е страхотно изживяване за децата, които искат да изпитат тръпката от реалната игра, да застанат на игралното поле лично, а не да играят от личния си компютър. 

За кого е подходящ подарък пейнтболът за рожден ден – за момчета , или за момичета? 

Полът няма значение, играта е за всички деца, които обичат адреналина и искат да видят себе си като снайперисти, бойци на тайна мисия, облечени в камуфлажни костюми и участващи в една реално изглеждаща бойна обстановка. Да предвкусят  тръпката от екстремно преживяване, което не може да им се случи извън играта.  Децата ще могат да сформират своите отбори, да избират стратегията си и да играят тактически. За да спечели по-добрият отбор. 

Клубът по пейнтбол ще осигури на участниците защитното облекло, маркерите и топчетата. Както и непрекъснато наблюдение от инструктори в хода на играта. И най-важното – теренът с всички необходими укрития за една незабравима игра. 

Професионалното отношение на клуба по пейнтбол при организиране на пейнтбол парти за рожден ден на дете е наложило разделяне на децата, които празнуват посредством игра на пейнтбол, на групи според възрастта – от 6 до 9 години, от 10 до 14 години и от 15 до 18 години. Това позволява да се предложат условия, които са максимално подходящи за всяка възрастова група. Целта е децата да усетят различия празник, в който да се забавляват максимално според възможностите на своята възрастова група. 

Ако искате поне веднъж в годината да бъдете оригинални и да запомните най-чакания ден в годината, пейнтбол партито за рождения ден е най-добрата възможност. 

Можете да го съчетаете с торта, барбекю и всякакви други възможности, които се предлагат в детски центрове, организиращи рождени дни. А играта е големият бонус, който ще накара всеки рожденик да се почувства пораснал с цяла година.