Резервирайте на тел: 0888 703355

План 1

Стандартен ПАКЕТ – 35 лв.
(Пълна екипировка + 200 пейнтбол топчета)

Закупуване на допълнителни топчета:
50бр – 5лв, 100бр – 10лв, 200бр – 19лв

Минимум пакети за резервация: 10

План 2

ПРОМО ПАКЕТ – 55 лв.
(Пълна екипировка + 500 пейнтбол топчета)

Закупуване на допълнителни топчета:
50бр – 5лв, 100бр – 10лв, 200бр – 19 лв

Минимум пакети за резервация: 7

План 3

ВИП ПАКЕТ – 95 лв.
(Пълна екипировка + 1000 пейнтбол топчета)

Закупуване на допълнителни топчета:
50бр – 5лв, 100бр – 10лв, 200бр – 19лв

Минимум пакети за резервация: 6


За контакти

Лице за контакт и резервации : Ивайло Филчев

телефони :0888 70 33 55

email : office@paintballmelee.com

ЦЕНИ ЗА ИГРАТА ПЕЙНТБОЛ

Играта пейнтбол е услуга, която се предоставя от пейнтбол клуб, лицензиран за такъв вид дейност. Това означава ,че клубът по пейнтбол е в състояние да осигури на своите клиенти разнообразен тип терени според техните интереси, пълна екипировка, оборудване, необходимо за игровите ситуации.  

Към задълженията на клуба влиза и обезпечаване на абсолютно безопасно протичане на играта. Това означава всеки отбор да има инструктор, който да разясни на участниците правилата и да следи за тяхното изпълнение. 

 Ако компанията, която ще се забавлява, желае да ползва и други възможности  на играта, като нощна игра или оборудване извън играта като барбекю при празнуване на рожден ден, клубът предлага и тези допълнителни опции. 

За тези клиенти, които искат да се почувстват специални, съществува и ВИП услуга. Тя е символ на стил и лукс, които имат своите измерения и в играта пейнтбол. 

Често клиентите искат да разполагат и с повече топчета с боя, които  разширяват възможностите им в играта и дават повече креативност на играчите. Това е условие, на което клубът е готов да отговори. 

Всичко това означава, че играта пейнтбол е пакетна услуга, която клубът предоставя на своите клиенти. Услугата включва няколко компонента и всеки от тях има определена цена. Цените са точно фиксирани и не подлежат на договаряне и корекции. 

Пакетът включва много улеснения за клиентите. Ползването на пакет означава да предоставите грижите по организацията на играта си на клуба, а на вас остава само приятната част –  да се забавлявате. 

Видове пакети за играта пейнтбол 

За да улесни клиентите си, клубът по пейнтбол предоставя избор от различни типове пакети. Можете да избирате между стандартен пакет, промо пакет и ВИП пакет. По какво се различават отделните пакети и кое е основното, което определя разликата в цената? 

Пакетите са замислени така ,че обезпечат играта напълно, независимо кой вариант е избран. При всеки избор клиентът получава пълна екипировка и топчета с боя за играта. Всеки тим е наставляван от инструктор.  

Разликата идва от броя топчета, които се предоставят в рамките на пакета. Повече топчета означава по-продължителна и интересна игра, повече възможности за креативност и изпълнение на стратегията, а нали играта е в основата на цялото забавление за участниците? 

Към всеки пакетен план клубът предлага и опцията да се закупят допълнително от 50 до 200 броя топчета. По този начин стандартният пакет позволява максималният брой топчета, с които може да разполага всеки играч, да достигне 300 броя. Промо пакетът дава максимален брой топчета на играч до 400, а ВИП пакетът позволява всеки от  играчите да разполага с максимум 700 броя топчета в играта. 

 Какво печелите от пакета услуги? 

Всяка пакетна услуга спестява пари на клиента, тъй като компонентите на услугите, които съставляват пакета, са по-скъпи, ако са взети поотделно. Пакетът услуги от лицензиран клуб по пейнтбол е урегулиран ценово и предпазва клиента от евентуални злоупотреби. 

Можете да се свържете с клуба и да направите лично запитване за по-подробна информация по всеки въпрос, който ви интересува, както и да направите своята заявка.